the forums at degreez.net

It is currently Tue Apr 24, 2018 12:54 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Mar 25, 2004 1:29 pm 
I tried doing all the router port forwarding and making a static ip. Nothing worked, so I put the router aside and just connected my modem directly to the pc. Shadow still does the same exact thing, yellow light with below average speeds. Btw this is a westell modem if that helps.
So I find out that I can disable the built in firewall and nat in the modem. I have to do an ip passthrough. When I go to do it, I have 3 options to choose from.
1) user configured pc
2)192.168.1.96
3)number 2(my computer's name)

Tech support told me to use the ip address to do the pass through, I did that, but it didn't fix shadow.
Is there something else I need to do after I do the pass through? Should I setup the static ip?
I tried doing this pass through a few times with the other options, and I noticed the ip address given in there changes randomly. I have no idea what that number is reffering too. My ip is 192.168.2.101


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group