the forums at degreez.net

It is currently Sat Oct 21, 2017 12:47 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 64 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
 Post subject: yellow & "no" lights...
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 8:16 pm 
Right now I'm downloading with a yellow light and I've got a DL speed of 125-160 kbps!!! Thats 5 seeds and 4 peers!!

I wish my downloads would all be this fast...I've tried to do the port forward thing on my router, but just couldn't work out how I was supposed to do the forwarding bit.

I opened up some more ports for bittornado by going to (I use XP sp2) the Firewall settings in control panel and adding ports on the exceptions page. I have no idea if this is dangerous or not but I have opened up ports in the range of 10000-10010 (tcp) and I think this helped...
I am also behind a wireless router (D-link DI-624+), and went through the procedure of setting up ports for Bittornado, just couldnn't work out how to "forward" ports...Can anyone help with this if its really neccessary?

Also, recently, I seem to only be able to download a torrent at a time for some reason...?? Anyone know why? :?:

When I open up a second torrent download, I get a "no colour" light with no connection..This never used to happen before and I don't know what has happened, but if it means I'm getting faster downloads then I'm happy with that!..


Top
  
 
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 2:08 pm 
bigfan wrote:
hello,

i am behind router and under winXP, i am sure i have NO software firewall enabled (including the XP built-in one).

i have also done my port forwarding in the router configs (only allows me to have 40 ports opened at one time so i config my BTclient to use only 6881-6910).

everything was fine (always green light) when i was under win98se and untill recently i had a new comp and started to use xp.

the problem is... sometimes i get yellow light from DLing some torrents and other times i get green while DLing from other torrents. as this never happened when i used 98se.

please help.... and my router is "Planet - XRT-401" and forget about DMZ because it didnt make any difference to me.

thx in advance


Top
  
 
PostPosted: Thu Jan 19, 2006 6:41 am 
Hi, had a similar problem with yellow light all the time even though i used port forwarding on my Actiontec router. I expanded the portforwarding from 6881 to 6899 to 6881 to 50000 as i noticed that some Peers were using these ports to send data to ( using a utility in the mcafee firewall plus) . I have green lights most of the time now and reasonably fast downloads. From 5KB/S to ~30KB/S+.


Top
  
 
PostPosted: Sun Jun 07, 2009 5:32 am 
Offline

Joined: Mon May 18, 2009 8:11 am
Posts: 6
Location: USA
There was a delay in problem 610 because it had a special corrector program, so it should be modified.

Thanks to Howard Cheng for changing it. Now all 8 problems are changed, theyll start rejudging tonight.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 64 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group