the forums at degreez.net

It is currently Fri Oct 23, 2020 12:02 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Nov 01, 2005 7:17 pm 
Just set up a network in house with 7 computers and we are using etec pt-3810 as adsl modem and Linksys befsr81 to split connection.

Problem is were all getting yellow light even though both firewalls on them are turned off.
Port forwarding has been set up but still wont work.
Even when all software firewalls are off the same happens.

were using bulldog broadband 8 meg connection.

Cud ya help plz
thx...


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 03, 2005 1:57 am 
Any chance the "etec pt-3810" model adsl modem has its own built-in router capabilities that needs special port-forwarding?

Have you tried various ip port ranges and changing LAN ips for the computers as well?

Are the computers on fixed ip addresses instead of letting windows assign ips to them?

Are there a mixture of fixed ip computers and random ip computers on the LAN?


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group