the forums at degreez.net

It is currently Tue Oct 20, 2020 8:45 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 3:40 pm 
operating system: Windows XP
Cable Modem connected to a Netgear WGT624 Router w/ opened ports
Zone Alarm Installed w/ Bit tornado given super access

At first I had no problems with Bit Tornado or any bit torrent client. Downloads ranged from 50-200kb/s. Suddenly, I could not get rid of the yellow light. I couldn't figure out why it appeared. I went over everything from forwarding the ports in zone alarm and my router setup through altering my tcp/ip settings. Two things seemed to solve my yellow light issue, I thought it might help some.

1) I downloaded and adjusted to optimal settings using the "tcp/ip optimizer" from http://speedguide.net

2)After downloading fast torrents for a while the light turned yellow again, I went through the above obstacles again, nothing had changed. What I did was shut off both computers. Unplug the power cable from the router. Unplug the coaxial cable and power cable from the cable modem, waited about 1/2 hour and then plugged everything back in, restarted both computers and viola...the light was green again...

I hope this is helpful to someone. I almost cried with that yellow light hehe...


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group