the forums at degreez.net

It is currently Mon Dec 16, 2019 2:19 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 10:51 am 
To just unblock the ports on the ip im logged into now.............I know this will change, but doesn't it only change when i restart my computer? In this case i could unblock ports on this ip and run a torrent, and just change the unblock anytime i reboot.

I just wanna try this to see if the static ip setup is my problem..........


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 3:53 pm 
Is this a firewall problem or a router problem?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 11:29 am 
router..................no hardware or software firewall


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 25, 2005 12:26 pm 
Ok, yes -- even with 'automatically assign an ip' setup for your computer, your computer's LAN ip can only change when you reboot your computer...and even then it might not change every time.

The computer's LAN ip is almost always 192.168.something (where .something is typically .0.100 or 0.101 or .1.100 or .1.101).

Your Router's LAN ip is almost certainly 192.168.1.1 or 192.168.0.1. Notice only the very last number is changed from the router to your computer.

You can set your router to port-forward to whatever your computer's CURRENT LAN ip is and use that, and like you said that should work till you reboot your computer.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 2:04 pm 
how do I to change router to port-forward ?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 5:18 pm 
Go here and follow instructions concerning your model of router:

http://www.portforward.com/routers.htm


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 6:09 pm 
I'm using Westtell 6100 and I flowing all instruction it show in there after enable the UPNP as it show but the light still yellow


Top
  
 
 Post subject: ftp
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 8:43 pm 
I go to this links http://www.portforward.com/routers.htm and flowing every step in there then the BitTornado work like charm but my WS_FTP Pro before the upload speed 90kB/s after I make that change the speed drop down to 25kB/s can anyone help please


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 8:45 pm 
I didn't see anything about enabling UPNP at this page:
http://www.portforward.com/english/rout ... orrent.htm

You sure you did the right thing?

Did you port-forward the same set of ip ports that BitTornado is using?
Did you make 2 sets of port-forarding rules: 1 for TCP and another for UDP?
Are you sure you forwarded to the right ip address?

Did you disable Win XP's firewall?


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group