the forums at degreez.net

It is currently Thu Dec 14, 2017 10:33 pm

All times are UTC - 7 hours [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Feb 25, 2006 3:39 pm 
Hi,

I'm wondering if it's possible to download only certain selected files from a torrent, instead of all of them? And if so, how do you do it?

Thanks!


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 19, 2006 2:09 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 18, 2006 9:14 pm
Posts: 3
Bitcomet allow this, not sure if bitornado does.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 19, 2006 2:46 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 11, 2004 12:15 am
Posts: 534
BitTornado does. Check the details screen.
BitComet doesn't play by the rules.

Keep in mind, you're throwing off piece distribution by skipping files.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 12, 2007 6:10 pm 
Offline

Joined: Mon Feb 12, 2007 5:53 pm
Posts: 6
every client does..


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 28, 2007 5:37 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 23, 2006 6:40 pm
Posts: 67
it is possible to download certain file but it will be slower and is not recommended since not everyone has the same piece so it's gonna take a lot longer in most cases unless the torrent is heavily seeded and there are many peers with unique copies


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 05, 2007 9:16 am 
Offline

Joined: Thu Jul 05, 2007 6:22 am
Posts: 1
Is it possible to download only certain files with the textmode version of Bittornado?

I use the command line interface and find it great (it runs on a remote machine and it is very practical to be able to control it over ssh), but I somehow get the feeling that most new features are being implemented in the GUI. Am I wrong?

Cheers!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 05, 2007 11:08 am 
Offline

Joined: Thu Mar 23, 2006 7:52 pm
Posts: 22
fluor wrote:
Is it possible to download only certain files with the textmode version of Bittornado?


Try the "priority" command-line option. You can see a list of all options by running the command-line program without arguments.

In my experience, new features are available in the command-line client, they're just easier to use in the GUI (of course).


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group